Tjänster

Vi vill alltid ”golva” våra kunder med slutresultatet

Skämt åsido, men när det gäller sanering och förbearbetning av olika sorters industrigolv och fasader erbjuder vi helt unik erfarenhet och komplett maskinpark. Vår leverans präglas av effektiva metoder, modern teknik och stolt yrkestradition.

Vi rensar mattor, lim och spackel och förbereder för industrigolv och fasader av högsta kvalitet. Vi slipar, blästrar och skapar förutsättningar för maximala vidhäftningsytor och slutresultat.

Golvsanering

Vår specialitet är sanering och förbearbetning av t.ex. betong- och stengolv. Förbehandling är A och O för maximal vidhäftning och ”finish” av den nya golvbeläggningen. Vi utför även planslipning för att uppnå så kostnadseffektiva ”nyläggningar” som möjligt. Vid rätt förutsättningar kan vi bearbeta upp till 500 kvm/dag.

Slipning / polering

Vi erbjuder expertis för högkvalitativ finish av betong-, sten och andra industrigolv. Det kan många gånger vara lönsamt att kontakta oss för konsultation innan man fattar beslut om underhåll och eventuella inköp. Vi har nöjda kunder från såväl industri som dagligvaruhandel. Våra arbetsmetoder är miljövänliga och vi lämnar alltid ett skinande resultat efter oss

Klottersanering

Vi utför sanering av klotter och tvätt av fasader, tak, konstruktioner m.m med vår mobila enhet utrustad med dieseldriven hetvattentvätt.

Fristråle /våtsandsblästring

Vi tar oss an allt från slitna industrigolv och plåttak till sönderfrusna fasader. Vi underhåller och skapar maximal vidhäftningsyta för den nya beläggningen. Erbjuder det mesta inom blästring och högglansslipning av industri-, sten- och betonggolv, även fasader, tak och andra konstruktioner. Vi är även behjälpliga inom klottersanering och blästring av båtar – snabbt, skonsamt och kostnadseffektivt.

Godstransporter

Vi utför olika typer av tunga transporter, ex. bygg- och husmoduler, betong och båttransporter. Våra två långtradare kör veckovis till södra Sverige.

Meddelande

 

Kontakta oss

2 + 12 =

Referenser